close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  PADRINO S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2005.
  Sediul social al Padrino S.R.L. este in Comuna Slatioara, judetul Olt, la intersectia drumului E-574 cu DJ-677.

  Obiectul principal de activitate

  Obiectul principal de activitate il reprezinta executia lucrarilor de constructii drumuriplatforme rutiere, poduriconfectii metalicetransportul cu trailere, cife, autobetoniere, autobasculante, autoutilitare; preparare beton si prefabricate din beton, preparare mixturi asfaltice si punerea in opera.

  Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

  Principiile dupa care ne ghidam

  Principiile de baza ale societatii noastre sunt:

  • Asigurarea si garantarea calitatii lucrarilor/produselor executate, in acord cu cerintele specificate in prevederile legale si de reglementare in vigoare, respectand clauzele contractuale incheiate cu clientii;
  • Obtinerea unei imagini excelente dovedite prin profesionalism si promptitudine in solutionarea tuturor problemelor, inclusiv cele referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, responsabilitate sociala;
  • Calitatea si seriozitatea in relatiile de parteneriat cu toate partile interesate in vederea castigarii si mentinerii pe piata;
  • Dezvoltarea sentimentului de incredere intre toate partile implicate in activitatea organizatiei;
  • Asigurarea conditiilor optime de lucru in vederea obtinerii unor lucrari/produse de calitate, a reducerii impactului asupra mediului si a riscurilor pentru sanatatea si securitatea ocupationala;
  • Respectarea drepturilor omului si garantarea tuturor drepturilor angajatilor stipulate in legislatia muncii in vigoare.

  Conditia de baza pentru ca aceste principii sa devina realitate este respectarea cerintelor de management integrat (calitate/mediu/sanatate si securitate ocupationala, responsabilitate sociala) implementat in organizatia noastra, conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

  Misiunea fundamentala a societatii S.C. Padrino S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de constructii drumuri.

  Executam lucrari cu respectarea cerintelor de management integrat (calitate/mediu/sanatate si securitate ocupationala, responsabilitate sociala) implementat in organizatia noastra, conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

  Zestrea cea mai de pret a societatii S.C. Padrino S.R.L. sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri. Valorile fundamentale ale societii S.C. Padrino S.R.L. sunt:

  – Respect
  – Devotament
  – Profesionalism
  – Calitate

  Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a se dezvolta eficient inconcordanta cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si a noilor tehnologii aparute.
  Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

  Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles