Despre noi

Despre noi

„ESTI PE DRUMUL CEL BUN” – PADRINO SRL

PADRINO S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2005.
Sediul social al Padrino S.R.L. este in Comuna Slatioara, judetul Olt, la intersectia drumului E-574 cu DJ-677.

Obiectul principal de activitate
Obiectul principal de activitate il reprezinta executia lucrarilor de constructii drumuriplatforme rutiere, poduriconfectii metalicetransportul cu trailere, cife, autobetoniere, autobasculante, autoutilitare; preparare beton si prefabricate din beton, preparare mixturi asfaltice si punerea in opera.
Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Misiune

Misiunea fundamentala a societatii S.C. Padrino S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de constructii drumuri.

Executam lucrari cu respectarea cerintelor de management integrat (calitate/mediu/sanatate si securitate ocupationala, responsabilitate sociala...

Valorile societatii

Zestrea cea mai de pret a societatii S.C. Padrino S.R.L. sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri. Valorile fundamentale ale societii S.C. Padrino S.R.L. sunt:

  • Respect
  • Devotament
  • Profesionalism
  • Calitate

Principii de baza

Principiile de baza ale societatii noastre sunt:

  • Asigurarea si garantarea calitatii lucrarilor/produselor executate, in acord cu cerintele specificate in prevederile legale si de reglementare in vigoare, respectand clauzele contractuale incheiate cu clientii;
  • Obtinerea unei imagini excelente dovedite prin profesionalism si promptitudine in solutionarea ...

Obiective

Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a se dezvolta eficient inconcordanta cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si a noilor tehnologii aparute.
Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

Vom continua sa fim adeptii celor mai ina...

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.